• nieuwjaarswens
  • Ons mededelingenblad
  • Uitslag tombola


EENENDERTIGSTE MOLEKENSKERMIS IN KALKEN
ZATERDAG 27 EN ZONDAG 28 APRIL 2019


Onderstaande info wordt binnenkort aangepast.

Tijdens het weekend van 21 en 22 april was het weer zover: de stichting Sint-Pietersfeest Kalken vierde de Molekenskermis en dit voor de dertigste keer op het pleintje in de Kruisenstraat te Kalken.

Op zaterdag 21 april organiseerden de Floerentoeters om 15 uur een schieting op liggende wip zonder vizier. Voor wie de hoofdvogel afschoot en voor alle sympathisanten was er om 21 uur een optreden van coverband 'Rits' in café Den Après Sport.

Op zondag 22 april – van 12 tot 18 uur – ging voor de dertigste keer een oldtimershow met rondrit door voor auto’s en moto’s (van vóór 1975) en voor fietsen.


Voor de twaalfde keer werden ook de liefhebbers van oldtimerbrommers getrakteerd op een rondrit. Ze haalden de oude voertuigen van onder het stof en genoten van een fijne sfeer met doorlopend kermisattracties, en eet- en drankgelegenheden. De start van de rondritten werd begeleid door de Kalkense reuzen Stien en Lies en muzikaal opgefleurd door de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Kalken. Om 16 uur kon je genieten van het optreden van de coverband ‘Backseat Boppers’.

ENKELE SFEEERBEELDEN

Met dank aan Renaat De Broe voor het nemen van de foto's.

OVERZICHT VAN ONZE ACTIVITEITEN VOOR 2019

Bekijk ook eens onze andere activiteiten:

HET SINTE-PIETERKE KALKEN

In ons mededelingenblad Het Sinte-Pieterke Kalken vindt u meer informatie over de organisatie van de Molekenskermis doorheen de jaren.